Hvem er Ann Cathrin?

Hei,

Jeg heter Ann Cathrin. Jeg er snart utdannet psykolog ved UiO, og jobber med litt av hvert ved siden av. Jeg er assosiert partner i mentoringselskapet Haugli & Uppard, jeg jobber som journalist i VG og med produksjon for TV2.

Jeg studerte sosiologi i 4 år før jeg startet på psykologistudiet. Jeg har vært på UiO i 9 år nå, og har derfor med sikkerhet tatt steget videre til coaching og mentoring ved siden av å skrive.

Jeg er 27 år og har to småsøsken som er de viktigste menneskene i livet mitt.

Jeg er nysgjerrig av natur – og har derfor mange interesser. Psykologi er naturligvis et felt jeg brenner for, deretter kommer sosiologi, samfunn og mennesker generelt.

På hobbybasis er det mange ting jeg liker å gjøre; ta bilder, skrive, gjøre yoga, lese gode bøker, se gode filmer og høre på god musikk.

På denne bloggen kommer jeg til å putte tankene mine inn i en psykologisk kontekst hvor jeg antakeligvis vil utlevere meg selv for å forsøke og forklare hvorfor vi gjør som vi gjør, og hvordan man kvitter seg med destruktiv tankegang og de typiske problemene vi alle har.

Ta gjerne kontakt med meg dersom det er noe du lurer på,

Håper det blir interessant for dere også! :)

Vi snakkes,

Ann Cathrin

Advertisements

14 thoughts on “Hvem er Ann Cathrin?

 1. Hei du!
  Jeg ramlet tilfeldigvis over bloggen din – og det er jeg jammen glad for at jeg gjorde :) Sammen med teori og dine egne tanker skriver du interessante innlegg! Jeg er selv svært interessert i menneskets og livets mysterier, hvor psykologi kommer som en naturlig del av det. Jeg gleder meg til å lese mer :)

  Ha en god helg!

  • Hei du,

   For en hyggelig melding å legge igjen! Jeg beklager sen respons.
   Tusen takk, jeg håper jeg kan leve opp til forventningene :)

   Ha en herlig dag,

   Ann Cathrin:)

 2. Hei! Er det profesjonsstudiet i psykologi du går? Hvis dette er tilfellet, tok du opp fag fra videregående imens du studerte sosiologi, eller er det noen muligheter for å søke med karakterene fra en bachelor i sosiologi? Evt. kan det være en fordel med tanke på karakterpoeng å ha en bachelor i sosiologi? Jeg starter på sosiologistudiet nå til høsten, men jeg vil egentlig studere psykologi. Snittet er jo veldig høyt her i Trondheim, som i resten av landet…

 3. Du har en kjempe bra nettside, jeg blir kjempeinspirert. Jeg har nettopp blitt veldig interessert i å styrke meg selv og bli kjent med meg selv på en ny måte. Jeg har lest masse på siden din og det gir meg forståelse. Takk, for at du har en så innholdsrik side for kropp og sjel!

 4. Hei, Ann Cathrin! Først og fremst jeg elsker bloggen din, du skriver utrolig fint! Jeg lurer egentlig litt på utdanningen din, utdanner du deg videre som psykolog (da profesjonstudiet) ? Eller tar du master? Jeg vil gjerne jobbe som du, veilede og coache mennesker! Men jeg har ikke høyt nok snitt til å komme inn på profesjonstudiet. Er det mye jobbmuligheter for deg med den utdanningen du har nå? mvh Celine

 5. Hei Ann Cathrin!
  Jeg må først si at jeg absolutt elsker bloggen din :)
  Men jeg lurer på om du valgte Master? Eller profesjonstudiet?
  Jeg er glad i å snakke med mennesker, og psykologi virker utrolig spennende.
  Hva er egentlgi snittet for å komme inn på Universitetet i Oslo, og er lønna høy?

  Jeg hadde blitt veldig glad hvis du svarte, betyr utrolig mye for meg
  Mvh Hanna Christine

 6. Hei :)
  Eg går første året mitt på vgs, og har smått begynt å tenkje på vidare utdanning. Eg kunne godt tenkt meg å jobbe innen noko liknande som det du utdannar og jobbar som. Interessefeltet mitt ligg litt innom både psykologi og sosiologi, og eg har lenge tenkt at dette er utdanninga for meg. Det eg lurte på var litt ang. kvifor du valde nett UiO og ikkje til dømes NTNU eller UiB (som er skulane eg vurderar), er det fordi det er ei «betre» utdanning der? I tillegg lurte eg på korleis ein kjem meir innom forskningsfeltet av sosialpsykologi o.l. og ikkje så mykje av og t.d. coaching? Eg likar bloggen din kjempegodt og det er ein fin motivasjon og orientering til kva ein kan gjere om ein likar dei same tinga som du.

  Helsing Paula (16)

 7. Hei Ann Catrin
  Du har en spennende og interessant blogg.
  Kan du skrive noe om prestasjon og prestasjonsangst. Et emne som jeg mener mange, mange mennesker opplever, særlig unge mennesker.

 8. Jeg vill takke deg for at du har gitt meg gode råd på veien min. Jeg er bare 14 år, men du er en inspirasjon til meg, og broren min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s